Vila Gervalis

(3356)

Pagrindinis » Sodybos nuoma » Utena » Vila Gervalis

Renginių ir poilsio centras – ypatingai jauki, šilumą ir išskirtinę ramybę spinduliuojanti vieta. Ant Klykių ežero kranto, gražaus miško apsuptyje...

Tai naujas 2015 metų rugsėjį duris atvėręs renginių ir poilsio centras. Ši vieta skirta ypatingoms akimirkoms – Jūsų vestuvėms, jubiliejams, krikštynoms, įmonių renginiams, konferencijoms, draugų ir šeimos šventėms bei kaimo turizmui.

Jūsų laukia aštuoni moderniai įrengti numeriai, erdvi 150 m² renginių salė, dvi terasos su vaizdu į ežerą, teniso kortas, krepšinio aikštelė, smėlėtas ežero paplūdimys ir gultai.

Kuriant pastato interjerą pasitelktas natūralus gamtos spalvų koloritas, dekoruota Ramunės Ulevičienės tapybos darbais.
Centre veikia restoranas, pirčių kompleksas su sauna, garine pirtimi, infraraudonųjų spindulių pirtimi ir sūkurine vonia. Vaikams įrengta vaikų žaidimų aikštelė, smėlio dėžė, sūpynės, batutas.


APGYVENDINIMAS

Renginių ir poilsio centras teikia keturių žvaigždučių svečių namų paslaugas.
Svečiams siūlomi aštuoni moderniai įrengti klasikinio stiliaus numeriai su balkonais, natūralaus medžio baldais, plokščiaekraniais televizoriais ir mini barais-šaldytuvais. Kiekvienas numeris turi vonios kambarį su dušu, oro vėdinimo sistemą. Visuose numeriuose vyrauja natūralus gamtos spalvų interjeras, dekoruotas Ramunės Ulevičienės tapybos darbais. Svečiai gali nemokamai naudotis bevieliu internetu. Iš numerių atsiveria erdvinė ežero ir miško panorama, aplinką supa nuostabi gamta ir švarus oras. Ankstyvą rytą galite būti maloniai nustebinti pro savo langus išvydę kankorėžius gliaudančią voveraitę arba išgirdę į medį stuksenantį genį. Restorane kiekvieną rytą patiekiami pusryčiai. Pusryčius galima užsisakyti ir į numerį.
Kaina nuo Gegužės 1d iki Spalio 1d. Šeštadienį 1800€, penktadienį 1700€, kitomis darbo dienomis 1500€

Tel. nr: 862011188

Telefono numeris: 862011188


Konferencijų salė
Heating
Miegamos vietos
Bevielis internetas
Salė šventėms
Ruošiamas maistas
Židinys
Pirtis
Muzikos aparatūra
Parkavimo vietos

Hiking
Playground

Išsiųskite užklausą

ir sužinokite ar sodyba laisva

1
Išsiųskite užklausą
2
Gaukite atsakymą
3
Rezervuokite sodybą



Svarbi informacija
Žmonių skaičius : 80
Miegamų vietų skaičius : 50
Pagrindinė informacija

Maistas jūsų šventei
čia galite rasti maisto pasiūlymus savo šventei