Audronės Pivorienės kaimo sodyba

(3101)

Pagrindinis » Sodybos nuoma » Klaipėda » Audronės Pivorienės kaimo sodyba

Nuostabioje Žemaitijos nacionalinio parko teritorijoje esančiuose Audronės svečių namuose Jūsų laukia išskirtinis poilsis šalia vieno iš gražiausių Lietuvoje - Platelių ežero. Erdvioje sodybos teritorijoje yra 5 pastatai kuriuose lengvai rasite vietos svarbiausioms gyvenimo šventems paminėti, o svečiai patogiai galės išsiilsėti erdviuose miegamuosiuose.
Visuose apartamentuse yra įrengtos virtuvėlės tad galima patiems pasigaminti maistą, o jei pageidaujate - vaišes galima užsisakyti iš anksto suderinus iš šalia esančių maisto tiekimo įstaigų.
Šventės akcentu gali tapti prabangus, visiškai naujas ir modernus kubilas su šviesų terapija, vandens ir oro masažu. Sodyboje yra net dvi pirtys: rusiška ir suomiška, tad galite rinktis savo mėgstamiausią.
Mėgstantiems aktyvias pramogas siūlome žygius pėsčiomis ar su dviračiais po lankytinas Žemaitijos Nacionalinio parko vietas, ekskursijas jachta po Platelių ežerą (sezono metu), lauko tinklinį, krepšinį, žvejybą, yra vaikų žaidimo aikštelė. Šalia sodybos yra naujai nutiestas dviračių takas aplink Platelių ežerą, pasigrožėti nuostabia gamta galima tiek pėsčiomis, tiek dviračiu ar slidėmis.

Mėgstantiems švęsti lauke siūlome didžiulę pavėsinę, šašlykines. Svečiams pageidaujant pasirūpiname maitinimu pokylio metu ar pusryčiais.


Tel. nr: 867246572

Telefono numeris: 867246572


Salė šventėms
Pirtis
Miegamos vietos
Vieta gyvūnams
Kubilas
Bevielis internetas
Ruošiamas maistas
Muzikos aparatūra
Parkavimo vietos

Vandens pramogos

Išsiųskite užklausą

ir sužinokite ar sodyba laisva

1
Išsiųskite užklausą
2
Gaukite atsakymą
3
Rezervuokite sodybą



Svarbi informacija
Žmonių skaičius : 48
Miegamų vietų skaičius : 38
Kaina asmeniui : 15 €
Viso objekto kaina : 700 €
Ežeras, Tvenkinys
Pagrindinė informacija

Maistas jūsų šventei
čia galite rasti maisto pasiūlymus savo šventei