Sodyba Virinta

(3086)

Pagrindinis » Sodybos nuoma » Vilnius » Sodyba Virinta

Sodybą rasite netoli Molėtų, Virintų ežero pusiasalyje. Tai nuostabi vieta rengti įvairius pobūvius, renginius, koferencijas, šventes (vetuves, krikštynas, jubiliejus...), ramiai ir turiningai pailsėti, rasti privatumą bei pasisemti naujų jėgų uždaroje sodybos teritorijoje su puikiu privažiavimu ištisus metus.
Ši moderni sodyba, skirta tik svečiams, turi gerą visos teritorijos apšvietimą, automobilių aikštelę (pritaikytą ir autobusams), nuosavą pušyną (sodybos teritorijoje), apie pusę kilometro pakrantės ir salą, esančią prieš sodybos langus. Atsiveriantys nuostabūs gamtos vaizdai ir ežero platybių panorama paliks svečiams neišdildomą įspūdį. "Virintoje" įrengti jaukūs poilsio kambariai (120 miegamųjų vietų), 2 pokylių – konferencijų salės (40 ir 120 asmenų), kuriose banketus galima ruošti tiek prie apvalių, tiek prie kvadratinių stalų, 2 virtuvės, židiniai, erdvios dengtos terasos su vaizdu į ežerą, kuriose galima pasilinksminti ar pailsėti, ant žarijų ruošti skanėstus bei palydėti ežero toliuose gęstančią vakaro saulę. Vestuvėms ir kitoms šeimos šventėms Didžiojoje salėje jau įrengta romantiška fotosienelė, terasą ir medžius gaubia lempučių skraistės, turime rėmelių, stalo numerius, minimalistinių žvakidžių – visa tai įeina į bendrą nuomos kainą.
Dirbame net su 5 restoranais, tad tikrai yra pasirinkimas kiekvienos šventės poreikiams ir lūkesčiams įgyvendinti! Taip pat, turime draugų (dekoras ir floristika, renginių organizavimas, vakaro programa – vedėjai, grupės, ugnies šou, orientacinių/aktyvių žaidynių organizavimas ir pan.), kuriuos drąsiai iš patirties rekomenduojame kaip atsakingus savo amato profesionalus.
Sodyboje yra ir vandens pramogų - pirtis įrengta atskirame namelyje su priepirčiu, WC, dušais bei terasa ant paties ežero kranto. Šalia pirties yra didžiulis kubilas su apatine pakura.
Taip pat įrengtos paplūdimio tinklinio ir krepšinio aikštelės, vandens irklentės (sup’ai), valčių prieplauka bei lieptai, pritaikyti pramogoms, žavingų akimirkų įamžinimui, vandens žibintų paleidimui bei poilsiui ir žvejybai.

Kviečiame apsidairyti virtualiame ture: http://www.virinta.lt/turas/ arba atvykti sodybą apsižiūrėti gyvai, bus lengva apsispręsti!
P.S. su gyvūnais nepriimame!
SVARBU: pateiktos kainos yra preliminarios, jos priklauso nuo konkrečios nuomos datos (pasirinkto mėnesio bei savaitės dienos) bei žmonių skaičiaus!

Tel. nr: 865065117

Telefono numeris: 865065117


Konferencijų salė
Heating
Miegamos vietos
Bevielis internetas
Salė šventėms
Židinys
Pirtis
Muzikos aparatūra
Parkavimo vietos

Playground
Vandens pramogos
Beach volleyball
Basketball court

Išsiųskite užklausą

ir sužinokite ar sodyba laisva

1
Išsiųskite užklausą
2
Gaukite atsakymą
3
Rezervuokite sodybą



Svarbi informacija
Žmonių skaičius : 200
Miegamų vietų skaičius : 120
Kaina asmeniui : 12 €
Viso objekto kaina : 1 000 €
Pagrindinė informacija

Maistas jūsų šventei
čia galite rasti maisto pasiūlymus savo šventei