Vila Pervalka

(1514)

Pagrindinis » Sodybos nuoma » Klaipėda » Vila Pervalka

Vila Pervalka – tai išskirtinai jaukūs, subtilia prabanga dvelkiantys apartamentai ant Kuršių marių kranto ypatingoms akimirkoms su šeima ir mylimais žmonėmis.

Autentiškai pagal šio krašto architektūrą atrestauruotos šiaudinių stogų vilos išsiskiria ramybe užburiančiu marių vaizdu, apartamentų bei supančios aplinkos erdvumu, labai žavia, o ir strategiškai patogia, padėtimi miestelio centre.

Estetiška skandinaviško stiliaus elegancija, išlaikydama savitus Kopų, Vėtrungių, Marių ir Švyturio apartamentų bruožus, kuria Vila Pervalka ypatingą žavesį.

Kiekvienų apartamentų individualų stilių atspindi žinomo fotografo Vyto Karaciejaus darbai, vyraujantis koloritas ir subtilios dekoro detalės. Be išskirtinio individualaus stiliaus, Vila Pervalka aukštas komforto lygis kuriamas ir kokybiškais baldais bei visa buitine technika, oro kondicionavimo sistema, bevieliu interneto ryšiu, privačiomis lauko terasomis ir vieta automobiliui uždarame kieme.

Supant jaukiai aplinkai ir ore sklandant vietos magijai, norime, kad Jus užlietų pilnatvės jausmas, kai apsidairius suvokiama, jog tai, kas svarbiausia šią akimirką – čia ir dabar – yra šalia. Pervalkos apartamentai yra ta vieta, kurioje poilsis įgauna tikrą prasmę!

Tel. nr: 860966079

Telefono numeris: 860966079

Išsiųskite užklausą

ir sužinokite ar sodyba laisva

1
Išsiųskite užklausą
2
Gaukite atsakymą
3
Rezervuokite sodybą



Svarbi informacija
Kaina asmeniui : 0 €
Viso objekto kaina : 0 €
Pagrindinė informacija

Maistas jūsų šventei
čia galite rasti maisto pasiūlymus savo šventei