Traku rajonas Čiukiškių sodyba

(1462)

Pagrindinis » Sodybos nuoma » Vilnius » Traku rajonas Čiukiškių sodyba

Trakų kraštas – tai vienas gražiausių Lietuvos kampelių. Nuo seno visus čia traukia gražus kraštovaizdis, švarūs ežerai, gaivus oras, istoriją liudijantis turtingas kultūros paveldas. Pajusti ypatingą šio krašto dvasią galite ir Jūs – pailsėti ir pamiršti visus rūpesčius bei varginantį miesto dūzgesį Jus kviečia jauki sodyba prie vieno iš gražiųjų Trakų rajono ežerų, įsikūrusi tik 15 km nuo Vilniaus ir 7 km nuo Trakų, Čiukiškių k.
Pasinaudoję pasiūlymu, galėsite bet kurią Jums patogią dieną – nuo sekmadienio iki ketvirtadienio – praleisti atitrūkę nuo kasdienybės rūpesčių jaukioje sodyboje, kur vienu metu tilps iki 40 asmenų. Tad nieko nelaukite, skambinkite draugams ir kvieskite kartu puikiai praleisti laiką!

Sodyba įsikūrusi išties atokioje teritorijoje, tad tai tinkama vieta leisti laisvalaikį net smagiau pašėlti mėgstančiai draugijai – čia niekam netrukdys netgi Jūsų garsiai klausomos muzikos garsai, sklindantys iš galingos aparatūros (jei tokią atsivešite). Taigi, poilsis sodyboje puikiai tiks bet kokiai šeimos ar draugų šventei!

sodybos nuoma dienai (13.00–22.00 val.);
pavėsinė iškylai (vienu metu telpa apie 14 asmenų), kurioje jaukiai susėdę prie stalo mėgausitės smagia draugija ir grožėsitės ežero vaizdu;
patalpa pokyliams (jei prireiktų, joje gali tilpti iki 30 asmenų);
šašlykinė, grotelės, iešmai, malkos – Jums teliks pasirūpinti tik gardžiais kepsniais.
Tiems, kurie neįsivaizduoja poilsio prie ežero be maudynių, skirtas patogus tiltelis. O jei vien ežero teikiamų vandens malonumų atrodys mažoka, už papildomą kainą dar galėsite rinktis kubilą (50 €)
Sodybos kaina - su pirtimi. Be pirties - 110 €.

Tel. nr: +37060360396

Telefono numeris: +37060360396

Išsiųskite užklausą

ir sužinokite ar sodyba laisva

1
Išsiųskite užklausą
2
Gaukite atsakymą
3
Rezervuokite sodybą



Svarbi informacija
Žmonių skaičius : 20
Miegamų vietų skaičius : 16
Pagrindinė informacija

Maistas jūsų šventei
čia galite rasti maisto pasiūlymus savo šventei