BAUBLIŲ SODYBA

(1223)

Pagrindinis » Sodybos nuoma » Klaipėda » BAUBLIŲ SODYBA

Baubliai - kaimas, Kretingos rajone. Randasi 13 km į pietus nuo Kartenos, 12km nuo Kretingos, apie 30km nutolęs nuo Klaipėdos miesto ir 25km nuo Palangos.
Poilsiavietė ,,Baublių sodyba“ įsikūrusi vaizdingame kraštovaizdžio draustinyje prie Minijos upės vingio (300m nuo sodybos).
Akį maloniai glosto gražuolės Minijos šlaitai, apaugę pušimis ir eglėmis, pavasarį – užliejamomis pievomis…
Sodyboje yra pirties namelis su pokylių sale (16 – 22 žmonių), šaldytuvas, TV, didelis miegamasis kambarys (8-11 žmoniu), san. mazgas (tualetas, dušas).
Pirties namelio pašonėje – kubilas, atviras vandens baseinas (11 metrų, ilgio) su gultais ir skėčiais nuo saulės, lauko dušas. Žiemą baseinas šildomas (pagal svečių pageidavimą).
Polsiavietėje įrengta lauko pavėsine su židiniu ir baldais, vaiku žaidimu aikštelė, batutas (5m), krepšinio aikštelė, futbolo ir pliažo tinklinio aikštynais.
Prabangus namas su nuostabiu vaizdu i slėni, 4 miegamaisiais kambariais, jauki svetainė su židiniu, TV, valgomasis, virtuvė su visa buitinės technikos įranga (šaldytuvas, viryklė, orkaitė, indaplovė, visi būtiniausi indai, puodai, stalo irankiai), 2 tualetai, dušas, vonia. Namą juosia lauko terasa, su lauko baldais po stogeliu į nuostabu vaizda į Minijos slėnį.

Tel. nr: 865733226

Telefono numeris: 865733226


Salė šventėms
Pirtis
Miegamos vietos
Kubilas
Bevielis internetas
Muzikos aparatūra
Židinys
Parkavimo vietos

Baseinas
Vandens pramogos

Išsiųskite užklausą

ir sužinokite ar sodyba laisva

1
Išsiųskite užklausą
2
Gaukite atsakymą
3
Rezervuokite sodybą



Svarbi informacija
Žmonių skaičius : 25
Miegamų vietų skaičius : 25
Kaina asmeniui : 0 €
Viso objekto kaina : 80 €
Upė
Pagrindinė informacija

Maistas jūsų šventei
čia galite rasti maisto pasiūlymus savo šventei