Sodyba yra įsikūrusi gamtos apsuptyje Ropėjų miško, Šalia – ežeras ir upelis Bedugniukas, vos už 8 km – Senieji Trakai. Sodyba vos už 9 km. nuo Vilniaus miesto ribos, važiuojant Varenos-Druskininkų keliu. Tai puikus pasirinkimas poilsiui bei šeimos šventėms bei įmonių renginiams. Tai ideali vieta vestuvėms, jubiliejams, vaikų krikštynoms, įmonių renginiams, konferencijoms ir mokymams. Pasirūpinkite sodybos nuoma, o visa kita – mūsų darbas. Patikėkite organizacinius rūpesčius mums ir mėgaukitės renginiu !

Gražiai ir jaukiai sutvarkyta aplinka, pagal Jūsų poreikius papuošiama salė sukurs jaukią šventinę atmosferą. Vilos šeimininkai užtikrins, kad Jūsų lūkesčiai būtų išpildyti.

Pasirūpinsime specialia programa, Jūsų ir Jūsų svečių komfortu. Pasidalinkite savo norais ir pasiūlysime individualius Jūsų poreikius geriausiai atitinkančius šventės scenarijus. Sodybos ir šventinio inventoriaus nuoma, originali patalpų ir automobilių puošyba, kambarių ir stalų dekoravimu, nuotakos puokšte, šventiniais tortais, vaišių meniu, fejerverkais, šventės atributika, kurias sukursime pagal jūsų pageidavimus. Jūsų patogumui siūlome ir vestuvių koordinatorės bei vestuvių planuotojos paslaugas. Pageidaujantiems sodyboje siūlome ne tik rengti vestuvių pokylį, bet ir pačią tuoktuvių ceremoniją. Jei svajojote tuoktis po atviru dangumi gamtos apsuptyje, šią romantišką pasaką galime paversti realybe.

Uždara teritorija garantuoja privatumą ir saugumą. Sodyboje ilsėtis ar švęsti gali iki 300 žmonių, salėje iki 60 žm., nakvynės vietų – iki 22 svečių.

Pageidaujantiems akyvaus poilsio, nuobodžiauti neteks. Pasirūpinome Jūsų ir Jūsų svečių užimtumu ir pramogomis. Siūlome pasikaitinti suomiškoje ir turkiškoje pirtyse ir karštame kubile, pasimaudyti ekologiniame baseine, turistinius žygius po Ropėjų mišką, ekskursijas Trakus ir į Senuosius Trakus kur spėjama, kad apie 1350 m. čia, Senųjų Trakų pilyje (piliavietėje), gimė žymiausias viduramžių Lietuvos valdovas – būsimasis Lietuvos didysis kunigaikštis Vytautas. Tai senoji Lietuvos sostinė, kurią įkūrė Lietuvos didysis kunigaikštis Gediminas.

Patyrusi ir profesionali komanda sukurs išskirtinę šventę ir įgyvendins Jūsų troškimus.
Kviečiame Jus ilsėtis, švęsti šeimos šventes, rengti furšetus bei banketus, organizuoti konferencijas ar mokymus. Laukiame Jūsų visus metus.

Tel. nr: 865065117

Telefono numeris: 865065117


Konferencijų salė
Heating
Miegamos vietos
Bevielis internetas
Salė šventėms
Pirtis
Parkavimo vietos

Baseinas
Bilijardas
Beach
Table tennis

Išsiųskite užklausą

ir sužinokite ar sodyba laisva

1
Išsiųskite užklausą
2
Gaukite atsakymą
3
Rezervuokite sodybą



Svarbi informacija
Žmonių skaičius : 70
Miegamų vietų skaičius : 36
Pagrindinė informacija

Maistas jūsų šventei
čia galite rasti maisto pasiūlymus savo šventei