Villa Top sodyba

(1045)

Pagrindinis » Sodybos nuoma » Vilnius » Villa Top sodyba

Minimali kaina 500 Eur priklauso nuo pobūvio tipo. Sodyba 9 km nuo Vilniaus. Puikiai pasiekama tiek automobiliu, tiek viešuoju transportu. Pokylių vienkiemis yra lapuočių prieglobstyje prie upelio.

Namas su nuostabiomis terasomis, poilsio kambariais, pirtimis ir pokylių sale. Vos 9 km nuo Vilniaus, Sudervės link, Čekoniškių vienkiemyje. Miškelio apsupta poilsiavietė prie čiurlenančio upelio ir jaukaus tvenkinio su lieptu. Jame galite maudytis (ar žvejoti). Yra rūkykla, kur galite patys išrūkyti žuvį, šašlykinė.

Įrengta galinga profesionali garso aparatūra “Wharfedale” su šviesos muzika. Yra galimybė rengti mini festivalius, nes vieta yra dauboje su jaukia pievele aplink tvenkinį.

Dviejų aukštų moderniai įrengtas pastatas su didele, medžių apsupta šokiams įrengta terasa. Pokylių ir konferencijų salė, kurioje jaukumo suteiks žavinti šiluma, sklindanti iš židinio. Yra šiuolaikiška ir moderni virtuvė. Atpalaiduojanti pirtis su integruota šviesos terapija. Patogūs ir erdvūs dušai. Jūsų patogumui antrame aukšte įrengti atskiri jaukūs dviviečiai kambariai. WC pirmame ir antrame aukštuose.

Maksimalus svečių skaičius – iki 65. Miegojimui skirtų vietų – 45.

Greta (50m) atskirame pastate yra mažesnė pokylių salė su virtuvėle, ir garine pirtimi. Pirtis labai erdvi. Yra vandens apsipylimo kubilas. Antrame aukšte įrengti kambariai nakvynei. Priimsime iki 20 žmonių. Nakvynę suteiksime 16 žmonių. Laukiame Jūsų!

Tel. nr:

Telefono numeris:


Konferencijų salė
Salė šventėms
Pirtis
Miegamos vietos
Ruošiamas maistas
Muzikos aparatūra
Apšvietimas
Židinys
Parkavimo vietos

Baseinas

Išsiųskite užklausą

ir sužinokite ar sodyba laisva

1
Išsiųskite užklausą
2
Gaukite atsakymą
3
Rezervuokite sodybą



Svarbi informacija
Žmonių skaičius : 65
Miegamų vietų skaičius : 45
Kaina asmeniui : 25 €
Viso objekto kaina : 600 €
Tvenkinys, Upė
Pagrindinė informacija

Maistas jūsų šventei
čia galite rasti maisto pasiūlymus savo šventei